gergger

Paula Chirilă, ADEVĂRUL despre Vladimir Chirilă! Cum se comportă acesta cu femeile în emisiunile TV: „Pot să spun cum au stat lucrurile acolo…”


Vladimir Drăghia a reușit să cucerească milioane de telespectatori atunci când a anunțat că donează toți banii de la Exatlon. Câștigătorul concursului este un concurent cu ștate vechi în concursurile de tip reality-show, unde a avut ocazia să cunoască foarte multe persoane.

Una dintre vedetele care a lucrat cu el la un asemenea show a fost Paula Chirilă, fosta prezentatoare TV a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi au lucrat în urmă cu câțiva ani la „Șerifi de România”, iar Paula a dezvăluit cum se comporta Vladimir cu colegele de emisiune.

„Vladimir este un om minunat, cu un caracter special! Întotdeauna dă dovadă de fair-play în emisiuni de supraviețuire grel. Și nu se gândește deloc la el, așa cum s-ar crede, ci mai mereu la celălalt!
serifi
Rar mai găsești în showbiz o persoană atât de dedicată. Nu știu ce se vede la televizor, dar i-a surprins pe toți”
, a dezvăluit fosta prezentatoare TV, pentru WOWbiz.ro!


Paula Chirila a povestit și că Vladimir Drăghia a surprins cu atitudinea lui față de femei

ntnty
„În concursul acela din 2014, eram colegă cu el și pot să spun cum au stat lucrurile acolo. Îmi amintesc că avea mare grijă de noi, reprezentantele Evei. Pe distanțe lungi, ne căra ranițele, ne ajuta să parcurgem drumul fără să ne accidentăm și era mereu acolo pentru a fi disponibil în cazul în care am fi avut nevoie.

În plus, dincolo de bun-simț, te determina să îl apreciezi și pentru inteligența lui și pasiunea pentru poezii.
mymy
De altfel, în geanta pe care a adus-o cu el în emisiune, erau doar câteva tricouri, două perechi de pantaloni scurți și multe cărți de poezii! Impresionant și mai rar în ziua de azi
”, a conchis Paula Chirilă.eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x