fwwef

Cauza mortii artistei Maria Butaciu. Acum s-a aflat ce s-a intamplat cu interpreta de muzica populara in ultimele clipe de viata. A luptat pentru viata sa pana in ultima secunda


Scena muzicii populare a mai pierdut, un mare interpret! Maria Butaciu a murit dupa mai bine de doua luni de lupta cu boala la Spitalul Floreasca.

In urma cu mai bine de o luna artista a suferit un accident vascular si de atunci a intrat in coma. Duminica dimineata ea a facut un stop cardio respirator, iar luni seara a mai facut inca unul, spun apropiatii.

Cel care a facut publica trist aveste a fost Paul Surugiu, alias Fuego. Alaturi de ea, pana in ultima clipa, a fost prietena ei, Elisabeta Turcu.


„Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu, indurerata, ca a plecat buna noastra prietena, marea artista, Maria Butaciu! Se-ntampla sa ma copleseasca amintiri, clipe frumoase petrecute impreuna, turnee, emisiuni si nenumarate momente ce m-au marcat! A fost un om bun, cald, vesel, plin de viata si intelepciune! Ne-a bucurat pe toti cu invataturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduita! Artistii cumva nu mai sunt ai nostri, sunt ai publicului, si cred ca publicul trebuie sa si-o aminteasca vesnic, demna, autentica, mandra, o pagina importanta a folclorului romanesc! Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu si-a lasat valul, si-a asezat palaria simbolica peste Romania mare, care o iubeste ca pe-o nestemata! Ramas bun, prietena draga, mare doamna a Romaniei”, a scris Fuego.

Maria Butaciu a murit aseara, in jurul orelor 22:00, dupa ce suferise un accident vascular si a stat in coma mai bine de o luna.


Artista se afla internata la spitalul Floreasca, iar ieri facuse de doua ori stop cardio respirator. Daca dupa primul si-a revenit, la cel de-al doilea, medicii nu au mai avut ce sa faca.

Fuego, care era destul de apropiat de Maria Butaciu, este foarte afectat de disparitia artistei.

„Draga Maria Butaciu, noi, toti colegii si prietenii dragi, iti suntem alaturi, ne rugam pentru tine si sanatatea ta si te vrem inapoi pe scena! Tucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum multi ani, cand te-am cunoscut, sa-ti spun pe nume”, a fost mesajul cantaretului cand inca mai spera in revenirea ei.


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x